Wie zijn wij?

Ben je op zoek naar iets dat je bedrijf of organisatie een echte boost geeft? Zoek dan niet verder.

De units van Mendoza Containers zorgen er voor dat jouw doelen ruimschoots behaald worden.

Maar dat is slechts deels te danken aan de units zelf. Achter de schermen denken we namelijk met je mee hoe je jouw merk kunnen versterken en verstevigen. Hoe kom je beter onder de aandacht, zodat de unit feitelijk een geldmachine voor je wordt?

Wij denken na over alle details die we toe gaan passen. Transport? Dat regelen we. Wil je je logo in het design van de unit hebben? Komt voor elkaar. Wil je dat de unit weerbaar is voor diverse weersomstandigheden? Onze designers kijken samen met jouw persoonlijke projectleider naar de beste materialen en mogelijkheden die aansluiten op jouw situatie. 

Laat je ontzorgen. Samen komen we tot een idee en de tools die er nodig zijn om je van A tot Z verder te helpen. Zodat je alleen maar datgene hoeft te doen waar je goed in bent.

Praktische info

Als klant kan je veel van ons verwachten. Maar we kunnen je pas het beste helpen als we weten wat je voor ogen hebt. Daarom komen we graag met je in contact. Pas dan kunnen we je écht vertellen wat we voor je kunnen betekenen, maar ook wat eventuele kosten zijn en waar je rekening mee moet houden.

Mendoza Containers is een jong team dat onderdeel is van Huijbers Products & Service

no-alt
© 2022 Mendoza - Containers Privacy PolicyAlgemene voorwaardenCookie policy
Koolhof - 5298AJ Liempde